Serviciile noastre

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Georgescu Invest SRL (www.spotondesign.ro) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori despre o alta persoana.
Datele personale si datele fiscale ale clientilor si ale partenerilor sunt folosite numai in vederea furnizarii si efectuarii serviciilor in conditii normale, respectiv pentru intocmirea facturilor, contractelor, trimitere notificari si nu vor fi comunicate tertilor exceptand cazurile cand serviciul este furnizat prin partenerii nostrii (ex:inregistrare domeniu).
*Nu esti obligat(a) sa furnizezi datele. Refuzul tau face insa imposibila executarea comenzii.
Cand completezi formularul de comanda sau de creare a contului tau de utilizator, sistemul nostru identifica urmatoarele date: ip, tip browser, sistemul de operare, localitate. Ca si datele personale, si aceste informatii sunt pastrate in confidentialitate si nu sunt folosite in nici un scop in afara de a oferi suportul tehnic in cele mai bune conditii.
Pentru intrebari si sesizari legate de Politica de Confidentialitate va rugam sa ne trimiteti un email la adresa: daniel@spotondesign.ro
Observatie: *orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
Accesarea Site-ului www.spotondesign.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie colectate, pastrate si prelucrate de Sc Georgescu Invest SRL, societate inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, atat in scopul onorarii comenzilor, cat si pentru crearea unei baze de date, pentru analize statistice si activitati de marketing.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, operatorul de date cu caracter personal are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatorii site-ului.
Operatorul este unicul detinator al acestor informatii, si nu le poate difuza sub nici o forma (publicare, vanzare, inchiriere) catre terti.
Accesul la aceste date va fi limitat la un numar selctat de angajati autorizati, in conditii de securitate.
Bazele de date create utilizand datele personale ale Clientilor vor fi utilizate inclusiv pentru comunicari de tip Newsletter, care se vor face electronic si vor contine in mod obligatoriu metode facile de dezabonare, cu aplicare imediata.






Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.