Serviciile noastre

Design Interior

Ce inseamna ?

"Design interior" este tot ceea ce tine de decorarea casei tale, de la pereti, tavane si pardoseli pana la canapele, paturi, mese, draperii, tapet, vaze, corpuri de iluminat si asa mai departe.
Design interior nu inseamna insa o operatiuni haotica, ci este o activitate complexa foarte atent organizata, care trebuie planuita cum trebuie cu ceva timp inainte. Acesta este rolul designerului de interior, care, pe langa faptul ca executa proiectul casei tale, se ocupa si de tot ce tine de cumparaturile necesare pentru punerea in practica a ideilor incluse in proiect.
De aceea, design interior = designer de interior. Cele doua nu pot fi separate. Chiar si daca te decizi sa-ti amenajezi casa singur(a), tot va trebui sa te transformi in designer de interior.
Asta presupune sa studiezi putin. Ca sa-ti faci o idee referitoare la materiile de studiu, iti spun ca trebuie sa te pui la punct cu teoria culorii, apoi sa inveti caracteristicile materialelor pe care intentionezi sa le folosesti (tapet, vopsea decorativa, parchet, gresie si faianta, pal si mdf, tesaturi pentru canapele, tesaturi pentru pat, tesaturi pentru draperii etc), sa studiezi atent spatiul pe care urmeaza sa-l infrumusetezi pentru a detecta cele mai avantajoase layouturi in functie de lumina naturala, traficul casnic si ergonomia spatiului, sa te informezi care este efectul unei amorse la culoare versus cel al unei amorse incolore si sa decizi cum vrei sa fie aplicate vopselele, sa dai instructiuni echipei de lucru si sa verifici totul la final. Destul de mult, aparent...
Asa ca pare mai simplu sa angajezi un designer de interior, care le stie deja pe toate. Unde mai pui ca are si o gramada de experienta. In fine, nu chiar toti au. Noi avem :p

Cat costa ?

Fiind un serviciu foarte complex, este greu sa evaluezi corect cat timp si cat efort vor fi consumate. In acelasi timp, este nepotrivit sa taxezi cu ora ceea ce trebuie facut in liniste, cu calm si cu mintea limpede, fara sa te grabesti si fara sa fii distras de factori externi.
Nici la metrul patrat nu e bine sa calculezi costul unui proiect de design interior, pentru ca ar insemna ca Brancusi sa taxeze intr-un fel o coloana infinita de 10m si total diferit o alta de 15m... Cand e vorba de efort creator, e mai important volumul de munca cerut decat suprafata care trebuie "umpluta".
Fiecare proiect prezinta problemele si provocarile lui, tocmai de aceea este firesc sa evaluam pretul diferit pentru fiecare client in parte. In fond, este vorba despre design interior, ceea ce inseamna ca nu exista doua proiecte la fel.

Ce ai de facut ?

Dupa o discutie preliminara, vom parcurge impreuna un chestionar cu ajutorul caruia vom stabili ce iti doresti, ce stil ti se potriveste si ce paleta coloristica. Bineinteles, vom calcula impreuna bugetul amenajarii, si din acest punct, tu ai terminat. Designul de interior al casei tale va avea o noua fata.
Dupa nu foarte mult timp vei avea toate obiectele acasa, iar cele care trebuie comandate vor sosi in functie de planurile de import ale furnizorilor. Te ajutam cu tot ce putem, avem furnizori pentru tot ce punem in proiectele noastre, si le cunoastem indeaproape ofertele.
La final, te vom asista la decorarea casei tale cu noile obiecte achizitionate, astfel incat totul se va potrivi perfect !

Si cel mai important...relaxeaza-te :)

Designer Luciana Georgescu : 0745.622.840