Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acoperă toate etapele realizării unei case, de la proiectul arhitectural până la cele mai mici detalii ale amenajării interioare și finisajelor. Toate serviciile noastre au garanție pentru calitate și termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea îți oferim controlul costurilor. Practic, avem grijă ca valoarea totală a lucrărilor și achizițiilor să nu depășească bugetul stabilit.

Pentru că noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta înseamnă că tu vei avea prețuri mai mici decat cele de listă, reducând astfel cheltuielile totale.

Este atât de ușor sa visezi, însă practica se poate dovedi dificilă. De aceea, eliminăm stresul și grijile oferindu-ți garantie pentru calitatea fiecărei operațiuni executate la tine în casă. La fel de important, îți garantăm data la care te vei muta în casă nouă. Asta înseamnă că vei ști exact când se finalizează lucrările, și te poți baza pe asta.

Casa Vatra Luminoasa, Bucuresti

Data finalizare : 7 octombrie 2018

Case cochete, cu strazi nu foarte intortocheate, in partea de est a Bucurestiului, la marginea vechiului oras. Este vorba de o casa nou construita, cu un living spatios, bucatarie, doua dormitoare, doua bai, terasa si o mansarda numai bună pentru depozitat. Proiectul de design interior contine multe finisaje de lemn, lambriuri si mobilier la comanda, beton texturat si pe alocuri pete de culoare, menite sa stimuleze subtil amenajarea.

Living, bucatarie, dining

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Toate decorațiunile din randare sunt achiziționate de la ZAZUI. Inclusiv canapeaua și corpul de iluminat de tip șină.
Materiale calde, culori blânde, moblilier cozy. O invitație la relaxare, acasă.
Se zice că bucătăria trebuie să inspire, astfel încât să iasă la iveală adevăratul talent de bucătar al celui care gătește. Bucătăria asta este o invitație gourmet :)

Dormitor, baie, hol

Design de interior: tehnica, know-how si mai ales psihologie. Daca ai inteles clientul, felul lui de-a fi, esti deja la jumatatea drumului.


Dormitorul matrimonial este amenajat cu multe finisaje de lemn. Un aer scandinav, idealizat.
În dreapta patului am montat o oglindă mare, care dă senzația de spațiu și face dormitorul să pară și mai luminos.
Dressingul este de tip walk-in, și continuă limbajul de design al casei. Lemnul, metalul și culorile neutre se îmbină discret.

Iluminatul: multe sine cu spoturi led, scafe cu retroiluminare, lampi suspendate, spoturi, toate combinate intr-un dans lumino-tehnic, astfel ca toate zonele sa fie iluminate uniform. Senzatia de confort este creata de lumina care provine din multe surse de puteri mici. Am insistat pe acest aspect în faza de proiectare.
Zona de dining are acces direct pe terasa, un avantaj atunci cand musafirii vor sa ia o gura de aer sau sa admire peisajul. Designul interior al casei este definit de juxtapunerea texturilor, o adevarata fiesta tactila: lemn, sticla, beton, nervuri si canturi. Ici si colo te bucuri de o zona colorata, pe care o savurezi cu sete, neobstructionat de elemente de decor in plus sau linii in exces. S-a investit mult efort in alegerea materialelor, pentru ca de ele depinde experienta de zi cu zi a proprietarilor.

Cea mai mare parte din mobilier, decoratiuni, iluminat si accesorii le-am comandat de la ZAZUI.

 


Caracteristici : design interior casa, mobila la comanda, casa vatra luminoasa, corpuri de iluminat moderne, decoratiuni interioare, decoratiuni ZAZUI, amenajare la cheie


Amenajare la cheie, in 3 pasi:

Pasul 1: PROIECTUL 3D.

- include releveul spatiului si discutia preliminara.
- obtinem randari fotorealiste ale casei sau apartamentului

Pasul 2: ACHIZITIILE.

- include ofertarea pentru toate materialele, decoratiunile, mobila la comanda etc.
- la final, vom avea totul cumparat, sau pe liste de comanda cu preturi definititve la furnizorii nostri

Pasul 3: EXECUTIA LUCRARILOR.

- include toate operatiunile de curatare a spatiului, de aplicare a finisajelor si de montaj
- la final vom avea un spatiu finisat, gata pentru a fi locuit


*Iti oferim GARANTIE și SERVICE pentru toate serviciile
si produsele pe care le cumperi de la noi sau prin furnizorii nostri

**pentru ca ne-ai ales, te asistam si cu partea de curatenie finala,
asezarea decoratiunilor delicate (tablouri, sfesnice, asternuturi etc) si alte detalii finale.Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajsri interioare complete.