Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Casa Mocanu, in Ploiesti

Casa Mocanu este situata in imediata apropiere a Ploiestiului, si a fost construita cu gandul la intreaga familie. Nu numai parintii si cele doua fetite, dar si bunicii si, ocazional, si alte rude care sa vina in vizita pentru o seara, sau chiar mai multe.
O familie de moda veche, cu nevoi speciale in ceea ce priveste spatiul de locuit. Tocmai de aceea casa lor are multe dormitoare, bai, spatii comune si holuri. In mod surprinzator, nu este o casa mare, dar este incapatoare si bine compartimentata.
Am inceput lucrarile de amenajare interioara inca din fazele incipiente ale constructiei, ceea ce a asigurat un teren propice pentru implementarea proiectului fara dificultati.

Living

Livingul are o forma atipica, insa placuta si este spatios. Circuitul in casa face ca livingul sa fie punctul central de intalnire al membrilor familiei, un punct intermediar intre dormitoare, bucatarie si dining.

Livingul casei este spatios, situat intr-o mica depresiune fata de nivelul parterului. Ferestrele sunt mari si luminoase.
Peretele cu tv-ul este acoperit complet cu mobila, avand spatii de depozitare ascunse si mici nise in care se pot aseza decoratiunile.
Canapeaua ovala urmeaza curbura peretelui exterior, iar masuta si fotoliul dau un aspect contemporan zonei de zi.

Bucataria

Bucataria este mare si complet utilata, cu mobilier executat precis pe cotele spatiului pentru a profita de fiecare milimetru. Din bucatarie se ajunge in camara, care va fi mereu perfect aprovizionata.

Diningul este situat in imediata apropiere a bucatariei, avand spatiu suficient pentru 8 persoane.
Cuptorul electric si cel cu microunde sunt montate la seminaltime, vis-a-vis de blatul de lucru. O usa culisanta ascunde o camara generoasa.
Diningul este situat in imediata apropiere a bucatariei, avand spatiu suficient pentru 8 persoane.

Hol

Holul are o impartire interesanta, fiind compus din zona de intrare in casa, cu acces in living, scara de acces spre etaj si o zona de trecere spre bucatarie, care a fost folosita pentru a gazdui un dulap mare si alte spatii de depozitare.

La intrare ne intampina o oglinda inalta si se deschid optiunile: scara ovala catre nivelul superior, trecerea spre bucatarie, sau livingul in dreapta.
Am profitat de holul acesta pentru a crea un saptiu de depozitare extrem de util, pentru uz intens.
Scara este flancata de elemente verticale din lemn, ce dau un accent natural spatiului.

Dormitor oaspeti

Dormitorul oaspetilor este primul care ne intampina la etaj, in imediata apropiere a capului scarii. Are un spatiu de depozitare minimal, pentru o sedere temporara. Tapetul este special ales entru a complimenta forma mansardata a tavanului si barnele aparente.

Dormitorul de oaspeti are o zona de depozitare inchisa, si niste rafturi pentru obiectele personale sau decoratiuni.
Tapetul sustine cromatic barnele din lemn vizibile vizibile pe tavan.
Desi micuta, camera de oaspeti este confortabila si luminoasa, suficienta pentru o sedere temporara.

Dormitorul Cristinei

Dormitorul Cristinei elemente deosebite, de exemplu tencuiala decorativa spectaculoasa aplicata partial pe unul dintre pereti sau televizorul fixat deasupra biroului pe un brat mobil pentru a putea fi orientat in diferite directii.

Si acest dormitor are barne aparente pe tavan, si o tencuiala decorativa argintie care da personalitate camerei.
Dressingul este placat cu oglinda pe usile pozitionate la un unghi de 30 de grade.
Spatii de depozitare in dreapta patului, si o zona de socializare la geam.

Dormitorul Dariei

Mai jucaus, dormitorul Dariei pastreaza unele elemente comune cu cel al surorii ei. Albastrul omniprezent, mobilierul din mdf si dressingul mare cu oglinda de mari dimensiuni. Dorinta comuna a fost ca cele doua incaperi sa fie cat mai apropiate stilistic.

CAmera Dariei are alta asezare a mobilei, cu biroul in mijloc si celelalte piese de jur imprejur.
Un corp de iluminat deosebit puncteaza elegant zona patului.
Avem o placare cu pal deasupra patului si un dressing imens pentru o domnisoara in devenire.

Baia fetitelor

Cele doua fete impart o baie mare si eleganta, cu finisaje de calitate si toate cele necesare varstei si preocuparilor lor.

Baia este mansardata, cu lavoar dublu.
Placile de faianta au fost marcate cu atentie, pentru a fi montate perfect, conform stereotomiei.
Baia este luminoasa si spatioasa, cu dusul montat in cada.

Baia matrimoniala

Baia aceasta nu se departeaza de conceptul general al amenajarii, pastrand registrul coloristic si calitatea generala a materialelor.

Baia matrimoniala are doar dus, cu un blat pentru lavoar si un spatiu de depozitare dedesubt, pentru prosoape si cosmetice.
Separarea dintre dus si restul baii se face cu un panou de sticla securizata, iar oglinda este retroiluminata.
Atentia la detaliu si dorinta de a avea o baie spatioasa, fara prea multe piese, sunt vizibile aici.

Dormitorul matrimonial

O trasatura comuna a dormitoarelor din aceasta casa este tavanul cu barne aparente, prezente si in dormitorul matrimonial. In fata patului avem un suport mobil pentru televizor, cu dressingul accesibil in spatele tv-ului. Nu lipseste masuta de machiaj.

Dormitorul matrimonial este evident mare, semimansardat, cu geamuri oscilo-batante, si cu spatiu larg de manevra in diminetile grabite.
Noptierele flancheaza patul si asigura lumina indirecta calda necesara in dormitor.
Dressingul este imens, iar masuta de machiaj adorabila !

Dormitorul bunicilor

Bunicii vor avea camera lor dedicata, amenajata cu gandul la a le face placere. Tapetul este elegant, iar mobilierul este util.. Probabil ca vor apela si la alte spatii de depozitare, dressingul de aici fiind totusi insuficient.

La fel ca si dormitorul de oaspeti, dormitorul bunicilor nu este foarte mare si este mobilat pentru o sedere temporara.
Dulapul este suficient pentru cateva zile, iar tavanul mansardat da incaperii un aer odihnitor.
Tapetul este perfect pentru camera bunicilor, elegant si putin mai sobru.

Baia bunicilor

Suficiente bai pentru toata lumea - o idee foarte buna pentru casele in care locuiesc mai multe generatii, cu stiluri de viata diferite si tabieturi specifice. Baia bunicilor este amenajata si ea in spiritul general al casei.

Casa mai are inca o baie la etaj, ceea ce da un plus de confort nemaipomenit atunci cand toate camerele sunt ocupate.
S-a lucrat din nou cu atentie la stereotomie, fiecare placa de faianta sau mozaic fiind montate conform proiectului.
Baia este suficient de spatioasa, cu gresie si faianta de foarte buna calitate.

Lucrari de amenajare

Am inceput cand casa inca nu avea geamurile montate si se lucra la acoperis. Am putut vedea structurile, iar lucrarile de finisare au fost executate exclusiv pe baza proiectului de amenajare.

Se vede livingul cu peretele curb.
Trecerea dinspre living catre bucatarie se va face prin viitorul dining.
Constructia este de foarte buna calitate, cu materiale foarte bune si un proiect arhitectural inspirat.

A fost o placere sa lucrez pentru familia Mocanu, ceea ce a ajutat enorm dat fiind proiectul complex. Provocarea a venit din stabilirea destinatiilor incaperilor, ei nefiind decisi cine in ce camera ar trebui plasat. De asemenea, a trebuit creat un concept care sa fie aplicabil intr-o oarecare masura tutror spatiilor, fara rupturi stilistice.
Casa Mocanu va gazdui trei generatii, si asta ma face sa-i privesc cu admiratie. Lucrarile sunt inca in desfasurare.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.