Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Casa SISESTI

Proprietarii - 2 familii reprezentand doua generatii - si-au exprimat dorinte atat de diferite, gusturi si inclinatii evident divergente. Spatiile comune au fost desenate intr-un spirit neutru, menit sa intampine toti locatarii cu aceeasi deschidere, insa apartamentele au fost proiectate diferit.
Va prezentam apartamentul tinerilor, cu mobila foarte frumoasa, decoratiuni deosebite si accesorii inedite (masa de biliard). Arhitectura foarte inspirata ne-a ajutat enorm, amenajarea fiind un succes din toate punctele de vedere.

Living

Canapele incapatoare, fotolii luxoase, corpuri de iluminat stralucitoare. Un living de vis, in care ai loc sa socializezi, sa te relaxezi sau sa faci orice altceva.

Doua canapele fata in fata, cu fotolii, diningul in plan departat si finisaje de exceptie.
Vedere dinspre dining, catre zona de socializare. Se poate observa arhitectura deosebita.
Balustrada din bare de otel pune in evidenta corpurile de iluminat si cristalele ornamentale, invitand totodata la etajul superior.

Bucatarie

Aluminiu, granit, sticla vopsita, mdf si plastic. Printuri potrivite. Materiale de foarte buna calitate. Lumina multa. Spatiu si utilitate. O bucatarie completa.

Printul pe sticla domina peretele de separare, transformand un separator intr-un obiect estetic. Hota cilindrica este nemaipomenita, frumoasa si eficienta in acelasi timp.
Blatul de lucru al bucatariei este in forma de U, mobila incorporand spatiile depozitare si ustensilele tipice de bucatarie.
Se vad ferestrele atipice, care dau un aer deosebit bucatariei, rafturile suspendate si inca o fereasta mare care deschide perfect aceasta bucatarie.

Dormitorul matrimonial

Piesa de rezistenta : dormitorul matrimonial. Mare, spatios, cu un pat de-a dreptul fabulos, cu draperii care duc cu gandul la minunile salii de cinema, dressing incapator si covoare moi.

Patul matrimonial este de mari dimensiuni, incadrat de 2 noptiere clasice, iar corpurile de iluminat dau exact lumina necesara pentru a fi odihnitoare.
Oglinda, draperiile superioare si fanta care ilumineaza si da forma peretelui opus patului.
Vedere in care este evidentiata tablia patului si spatiul din acest dormitor matrimonial superb. Tavanul decupat atrage atentia numai atat cat este nevoie.

Mansarda

Spatiul "de joaca", cu masa de biliard si multe altele. Gandita pentru a gazdui prietenii locatarilor, cu scopul de a elibera livingul si a crea zone definite pe sexe si inclinatii..

Vedere dinspre balcon, cu barul amenajat special pentru a satisface cerintele acestui veritabil spatiu de agrement.
Masa de biliard, cu o lampa drapata deasupra.
Iata si restul mansardei, vedere dinspre bar. Ies in evidenta corpurile de iluminat argintii, cu forma futurista.

Dormitor oaspeti

Acest dormitor este unul dintre multele pe care le are casa. Am vrut sa dam celor ce vor dormi aici senzatia ca sunt intr-o casa cu adevarat speciala. Si am reusit !

Desi dormitorul de oapeti trebuie sa contina strictul necesar, patul in combinatie cu tavanul reusesc sa dea personalitate acestei incaperi fara a o incarca.
Lampa de simpla deasupra patului pe perete verde contrabalanseaza cu succes tapetul  cu model complex de alaturi.
Tapetul continua si pe peretele cu tv, al carui suport are o forma interesanta si supla potrivita acestei camere mici.

Proiectul acestei case a insemnat o provocare din toate punctele de vedere : bugetul, desi generos, a trebuit gestionat conform prioritatilor, materialele au fost alese pentru a satisface niste clienti cu discernamant, iar achizitiile au reprezentat un tur de forta din punct de vedere al logisticii.
S-a insistat pe apartamentul de la etaj, unde stilul modern domina. De la bucataria complet utilata pana la dormitorul cald si primitor, cu trecere prin livingul luminos. aceasta casa este acum un loc de vis. Un proiect complet, de la structura pana la decoratiuni.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.