Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Casa MUZICALA

Aceasta casa a fost amenajata astfel deorece toti membrii familiei sunt indragostiti de muzica: tatal care e mare fan al muzicii rock (si motoare evident, dar au reusit fetele sa-l mai tempereze...), mama care e ceva mai soft dar vrea sa-si multumeasca familia (poate ca nu-si dorea neaparat aceasta tema in amenjare, dar de', e mama si trebuie sa o faca si pe asta!) si fiica, eleva in clasa a 12-a, fana a muzicii in general (desi tatal spera sa o atraga mai mult spre rock...)
Asadar...rock forever disco never !!!

Living

Livingul nu este foarte mare, insa cu o compartimentare corecta a spatiului indeplineste cu succes functia de inima a casei. Au incaput aici diningul, zona de zi, un birou ascuns si muuuulta personalitate.

Livingul reprezinta un statement: ne plac liniile simple, motocicletele si muzica rock !
O alta varianta a mobilei din living, cu o impartire diferita a coprurilor de mobilier din stanga.
Canapeaua a fost executata la comanda, cu o forma unduita ce urmareste perimetrul incaperii. Segmentul din dreptul stalpului se poate desprinde, si, prin intoarcere la 180 de grade si alipire la restul canapelui, rezulta un pat pentru doua persoane.

Bucatarie

Bucatarie - finisaje deschise, blat termorezistent inchis, placare cu sticla. Modern, functional, elegant. Suprafata este mica dar deschiderea spre living cu usa glisanta salveaza situatia.

Bucataria este realizata in bej si wenge, cu insertii colorate la tot pasul si corpul frigiderului acoperit de viniluri veritabile.
Zona de luat masa este interesanta prin bancheta tapitata si spatarul realizat din elemente independente prinse in perete, de asemenea tapitate.
Vedere generala a mobilei de bucatarie, cu toate electrocasnicele incorporate si blat termorezistent alb. Corpurile superioare sunt bej si au finisaj lucios.

Dormitor

Dormitorul acesta superb este al unei domnisoare pasionate de moda, interesata de muzica si dornica de a fi...altfel. Am plecat de la ideea unor pisici negre si am ajuns la tapet cu cerculete...

Dormitorul fiicei este in conformitate cu ea: pasionata de moda, ne-a dezvaluit ca adora combinatia alb-negru.
Mobila este din mdf vopsit, patul din catifea neagra, draperiile negre dublate cu blackout mov.
Biroul este o parte importanta a acestei camere, in care trebuie sa se desfasoare, pe langa frivolitatile specifice varstei, si studiul.

Dormitor matrimonial

Spatios si dotat cu propria baie, dormitorul matrimonial beneficiaza din constructie de nise in care s-au potrivit de minune un dressing, dulapuri pentru toate echipamentele moto, lasand suficient spatiu pentru circulatie.

Tapetul cu dungi orizontale reprezinta un fundal potrivit pentru tablia patului decorata cu cercuri concentrice albe si negre.
Vedere dinspre usa dormitorului matrimonial, cu patul de mari dimensiuni si corpurile de iluminat care-l incadreaza simplu si de efect.
Una dintre nisele ample ale dormitorului, in care a fost montata mobila la comanda din mdf bej lucios, cu televizorul fixat pe un panou de mdf.

Unul dintre cele mai interesante proiecte ale noastre, aceasta casa a urmarit intr-adevar o tema, si a transformat in realitate mai multe provocari tehnice si de stil: canapeaua din living, executata la comanda si cu posibilitate de a fi transformata in pat la nevoie, masuta din fata cestei canapele, in forma de chitara, raftul de pe peretele de la intrare pe jumatate ingropat si de asemenea in forma de chitara, canapeaua din neagra din dormitor, de asemenea executata la comanda si proiectata pentru a fi si pat si canapea fara a fi nevoie de mecanism de extensie si multe altele.
In decorarea finala, s-au adaugat nenumarate obiecte specifice, de la motociclete realizate artizanal pana la piese de mic mobilier realizate in regim de productie publicitara, intrucat numai utilizand tehnici din acest domeniu au putut fi executate.
Proiectul a fost unul de amploare, si si-a atins scopul de a transforma un spatiu impersonal intr-o experienta zilnica odihnitoare si savuroasa.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.