Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartament PIATA ROMANA

Apartamentul din Piata Romana este mic, si foarte frumos amenajat. Chic, cu accente jucause, plin de culoare si lucrat cu foarte multa atentie la detalii, apartamentul este o bijuterie. Designul pentru el a presupus etapa preliminara de familiarizare cu prorpietarii, foarte tineri si activi, pentru care a fost o placere sa imaginam combinatii de culori si materiale deosebite.

Living

In acest living se gaseste canapeaua, nelipsita evident, dar si un birou dotat cu toate accesoriile, un dining cochet si chiar un bar micut. Minunat !

Zona canapelei este marcata de tablourile de pe perete si de lampa de podea. Desi cel mai mai mare volum din incapere, nu este coplesitoare datorita formei usor curbate si a pufului.
Acesta randare demonstreaza ca se pot combina zone cu destinatii diferite in aceeasi camera, chiar daca incaperea nu e foarte mare. Birou, living, dining si bar, toate in...living.
Mobila este alba si wenge, combinate cu lemn natur. Covorul rosu constituie pata de culoare.

Bucatarie

Bucataria este verde, cu siguranta. Accentele glam sunt binevenite, compensand verdele jucaus, iar parchetul incalzeste spatiul, fiind oarecum neobisnuit intr-o bucatarie.

Bucataria cu mobila la comanda are toate electrocasnicele incorporate, iar verdele dominant si jocul faiantei adauga viata spatiului utilitar.
Un unghi de randare diferit, se vede mai bine parchetul.
Peretele cu fereastra ce incadreaza perfect chiuveta si blatul bucatariei.

Dormitorul matrimonial

Tablia patului este o solutie foarte ingenioasa de separare a zonei dressingului de restul dormitorului, oferind in acelasi timp un adevarat spectacol.

Tablia patului schimba total incaperea, este din sticla pe care este lipit un print cu grafica special desenata.
Masuta de machiaj cocheta cu finisaj de lemn natur isi gaseste perechea in corpul de mobilier de sub tv, iar peretele este placat cu mdf vopsit galben.
Spatiul este impartit de tablia patului inalta pana la tavan, dressingul pe o parte, patul, tv-ul si corpurile suspendate asimetrice pe cealalta.

Hol

Pe hol sunt spatiile de depozitare, care sunt in acelasi timp si surse de lumina. S-au facut mai multe variante de tapet, iar suprafetele lucioase dau senzatia de spatiu si lumina.

O propunere pentru acest hol este cu tapet alb si negru, fundal pentru un corp de mobilier orizontal.
Acelasi perete, dar cu alte finisaje. Tapet negru si usile dulapului in lemn natur.
Oglinda din partea stanga creeaza impresia ca holul este mult mai mare. Pe peretele din dreapta se vede tapetul rosu si scafele din gips cu spoturi luminoase.

Apartamentul acesta micut, dar in care au incaput atatea, este casa a doi tineri care pun accentul pe creativitate, pentru care stilul de viata este foarte important, iar designul casei lor este un statement. Nu intotdeauna spatiile mari sunt cele potrivite, si nu intotdeauna spatiile mici sunt insuficiente. Designul interior al acestei case demonstreaza acest lucru.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.