Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartament Prelungirea Ghencea

Uneori bugetul nu permite modificari majore sau renovari complete. Asta nu inseamna ca nu se poate trata numai o singura incapere, cu perspectiva ca in viitor, cand fondurile permit, sa fie continuata ideea abordata initial in restul casei.
Este cazul acestei familii care si-a dorit un living cu un aspect coerent, care sa le permita o dezvoltare viitoare a casei bazata pe un concept.

Living

Livingul este mare, suficient de spatios pentru a permite delimitarea mai multor zone. Culorile vii reflecta tineretea proprietarilor.

Culori vii si mobilier desenat pentru a atrage atentia.
Tapetul cu mesaj indraznet completeaza aceasta incapere.
Proiectarea 3D permite si studii de lumina, asa cum se vede in aceasta randare.

Inainte de amenajare

Nu s-au facut modificari structurale, s-a aplicat tapet, s-au vopsit anumite zone si s-a realizat mobilier la comanda.

In fond, important este sa ai viziunea de ansamblu a spatiului in care locuiesti. Chiar daca nu se pot amenaja toate spatiile, e foarte util sa ai un punct de plecare, care sa-ti asigure un produs final coerent.
Acest proiect ilustreaza exact acest concept.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.