Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartament in Militari

Apartamentul acesta trebuie sa gazduiasca o familie de 3 persoane, majoritatea adulti :) A fost amenajat complet, de la stadiul de gri, respectand dorinta proprietarilor de a avea un interior simplu, nesolicitant, insa modern si confortabil.
La inceput au cochetat cu culorile puternice, insa pana la urma au revenit la principiile initiale si au ales varianta cu mult lemn si pete de culoare plasate la tot pasul.

Living varianta finala

Livingul a trebuit sa fie nu numai ergonomic si aerisit, dar sa fie si jucaus si inspirational. Tineresc si plin de energie, spatiul emana tinerete si dinamism.

Mult lemn, culoare si tencuiala decorativa.
Zona de acces spre balcon a fost transformata in dining.
Mobila la comanda, tablourile executate special pentru cei doi dau acestui interior valente de unicat.

Living propunere colorata

Directia aceasta a fost urmarita pana la un punct, cand, la propunerea designerului, proprietarii au renuntat la stilul initial, in favoarea variantei luminoase.

Bucatarie

Nu tocmai spatioasa, bucataria are forma si logica impusa de incapere. Asta nu inseamna ca, pe langa utilitatile obisnuite, nu s-a putut crea si un spatiu de luat masa.

Bucataria este o incantare vizuala, dar utila si practica.
Zona dinte blat si mobila suspendata a fost placata cu sticla termorezistenta.
Exista si o zona de luat masa, suficient de spatioasa pentru 3 persoane.

Dormitoare

Dormitorul matrimonial continua linia coloristica a livingului, cu depozitari minime si coloristica jucausa. Al doilea dormitor, deocamdata nelocuit, este la fel de colorat.

Patul matrimonial pare singura piesa de mobilier din incapere, respectand cerinta proprietarilor privind spatiul aerisit.
Dressingul este adanc si cu usi colorate in spiritul intregii amenajari.
Acesta este ce-al de-al doilea dormitor, destinat mostenitorului familiei, insa deocamdata cu rol de dormitor pentru oaspeti.

Baia matrimoniala

Baia matrimoniala este suficient de spatioasa pentru a permite instalarea unei cazi de mari dimensiuni, spre multumirea sotului, care este inalt.

Baia are dimensiuni suficient de generoase pentru a permite instalarea unei cazi de dminesiuni neobisnuite, sotul fiind inalt.
Spatiul a fost folosit inteligent, cu separare vizuala diferitelor zone.
Vedere de ansamblu, cu placarea peretilor si restul mobilierului de baie.

Baia de serviciu

Aceasta baie este viu colorata si are menirea de a continua linia amenajarii livingului. Spatiul destul de limitat a permis totusi instalarea unei cabine de dus.

Foarte colorata, aceasta baie are rolul de a incanta atat proprietarii spatiului, cat si pe oaspetii lor.
Desi micuta, a fost posibila instalarea unei cabine de dus, foarte folositoare la nevoie, in diminetile aglomerate :)
Lavoarul plasat pe un blat de o forma neobisnuita, cu oglinda in spate pe tot peretele da intregii incaperi un aer neconventional.

Hol

Holul este complex, cu multe usi care se deschid catre toate spatiile apartamentului. A fost necesara proiectarea cu atentie a mobilierului si a elementelor vizuale, pentru a nu se crea efecte nedorite.

Holul are spatii de depozitare si deserveste intreaga casa.
O situatie neobisnuita, in care prezenta atat de multor usi necesita poate etichete de identificare...
Vedere cu celalalt perete al holului, de asemenea dotat cu un spatiu de depozitare.

Inainte de amenajare

Iata apartamentul in momentul inceperii lucrarilor de amenjare. Stadiul "la gri" da libertate completa designerului, e faza optima de demarare a proiectarii. Nu te limiteaza nici un fel de decoratiune preexistenta.

O familie tanara, cu perspective minunate de marire a numarului membrilor, a dorit amenajarea apartamentului pe care tocmai l-au cumparat intr-o maniera care sa depaseasca stilul uzual de mobilare la intamplare. Au apelat la SpotOnDesign chiar de la inceput, ceea ce a permis designerului Luciana Georgescu libertate de miscare in spatiul nealterat.
In plus, pe parcursul procesului de proiectare, cei doi proprietari au putut vizualiza ideile pe care le avusesera cand au cumparat apartamentul, ceea ce le-a permis sa ia decizia de merge in alta directie, cea sugerata de designer.
Este un exemplu foarte bun pentru cei care au dificultati fie in alegerea unei linii anume in decorarea spatiului, cat si in vizualizarea finisajelor.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.