Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.Apartament Dristor

Apartamentul a fost cumparat cu intentia de a oferi un spatiu potrivit pentru invatat si locuit studentului familiei, care trebuie sa aiba tot ce este necesar studiului, dar si utilitatile specifice unei case de (tanar) gospodar. Asadar amenajarea interiorului a fost facuta pentru a inspira, pentru a fi placuta si primitoare, dar si cu intentia de a tine costurile sub control.
Este un bun exemplu de combinare a pieselor facute la comanda cu cele cumparate direct din showroom, pentru ca bugetul sa fie respectat. Am aplicat la acest interior principiul conform caruia chiar daca mai multe piese sunt achizitionate la preturi modice, un anumit element mai scump - ceea ce inseamna ca este si de calitate superioara - poate schimba radical aspectul amenajarii. Un corp de iluminat deosebit, o canapea de foarte buna calitate, un tapet interesant pot da viata incaperii.
Cat vreme proiectul este limpede si stim ce avem de facut, putem sa jonglam cu bugetul alocat astfel incat sa ne incadram in suma propusa.

Living

Un living ce merita toata atentia! Fototapetul da viata interiorului, iar mobilierul complimenteaza finisajele de cea mai buna calitate. Avem un birou, un dining mic, o bucatarie si un living in aceeasi incapere!

Fototapet, pe un perete intreg, mobilier pentru tv cu spatii de depozitare inchise, si rafturi pentru carti si chiar cursuri.
Amenajarea interioara a acestui living prevede un birou pentru studiu, cu un corp de iluminat puternic deasupra, dar si un ambient cald, inspirational.
Se vede bucataria retrasa intr-o nisa, cu un mic loc de luat masa in imediata vecinatate.
Tabloul de deasupra canapelei continua tema fototapetului de vis-a-vis, iar printul de pe dulap este inspirational si vizual interesant.

Interiorul apartamentului din Dristor contine si canapele cumparate din showroom, lavabil si fototapet, dar si rafturi facute la comanda si corpuri de iluminat deosebite. Un spatiu trebuie amenajat cu atentie indiferent de proiect, dar cand bugetul este limitat si trebuie respectata o anumita suma, cheltuielile vor fi balansate, iar acest proiect este un exemplu perfect de amenajare cu buget.

Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.